AUTOBELETTERING & CAR WRAPPING

Relatief goedkoop opvallen? Uw bedrijfsvoertuigen rijden voortdurend op de weg of staan aan de weg tussen allerlei potentiële klanten. Is het niet zonde dat u deze vorm van reclame dan niet gebruikt? Door uw wagenpark te voorzien van bestickering of volledige car wrap wordt uw bedrijfsnaam constant gezien door uw potentiële of toekomstige doelgroep. Uw bestickerde auto kan uw corporate identity uitdragen en meewerken aan de kracht van de herinnering. Hoe vaker uw (toekomstige) potentiële zorgconsument uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo voorbij ziet komen, hoe sneller hij aan u zal denken wanneer hij zorg nodig heeft. Als uw naam niet zichtbaar is, hoe zou hij dan voor u moeten kiezen?

Reclamebureau Zorg kan voor elke auto een uniek ontwerp maken. Wilt u meerdere ontwerpen zien? Geen enkel probleem. Wij maken graag meerdere ontwerpen, zodat u de beste uit kunt kiezen. Naast het ontwerpen van de bestickering zelf, denken wij ook na over strategische plaatsen op uw auto. Waar moet welke informatie en welke informatie moet eigenlijk op uw auto? Natuurlijk is de beslissing helemaal aan u, wij geven graag advies. 

Waarom Reclamebureau Zorg?
Met Reclamebureau Zorg bent u er zeker van dat uw auto er origineel uitziet en opvalt. Want onze designer is erg creatief en houdt van uitdagingen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om uw huisstijl te hanteren, zodat uw auto precies bij uw bedrijf past. Graag gaan wij met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken en u meer informatie te geven over het bestickeren van uw auto! Bel ons vandaag nog voor een afspraak!