BEURS EN EVENEMENTEN

Neemt u al deel aan evenementen en beurzen? Haalt u daar voor uw gevoel voldoende rendement uit? Voorafgaand aan een beurs of evenement is het goed om een communicatieplan te schrijven. Zo weet u exact met welk doel u naar de beurs gaat en kunt u met behulp van uw voorbereiding uw rendement verhogen. Reclamebureau Zorg heeft ervaring met het maken van communicatieplannen voor specifieke activiteiten zoals beurzen welke elke keer weer resultaten opleveren.

Daarnaast is Reclamebureau Zorg ook actief met het bedenken en creëren van originele evenementen die bij uw doelgroep passen. Door een evenement te organiseren komt uw bedrijf in de spotlight voor uw doelgroep. Eerst onderzoeken wij welke evenementen in de smaak vallen bij uw zorgconsumenten. Deze leggen we naast uw wensen neer en samen kijken we welke evenementen het beste bij u passen.

Tijdens deze evenementen kunnen wij u ook ontzorgen. Wij kunnen het gehele projectmanagement uitvoeren, zodat u alleen maar van het evenement hoeft te genieten. Een persbericht naar de lokale media behoort, naast het evenement zelf, ook bij ons takenpakket.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze communicatiespecialisten hebben jarenlange ervaring met het schrijven van communicatieplannen voor evenementen en beurzen voor zorginstellingen. Wij bewijzen dat met het juiste communicatieplan indrukwekkende resultaten behaald kunnen worden. Daarnaast zijn wij goed in het bedenken en organiseren van verschillende evenementen. Geen idee is ons te gek, zolang het maar bij uw zorginstelling past! Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden welke Reclamebureau Zorg u kan bieden op het gebied van beurzen en evenementen. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!