BROCHURE, FLYER EN FOLDER

Heeft u al een brochure waar u echt trots op bent? Ze vallen op de deurmat bij de zorgconsument of zijn te vinden in verschillende wachtkamers bij andere zorgaanbieders. Brochures en folders zijn duidelijke offline middelen om aan te geven wat u als zorginstelling voor zorg kunt leveren. Daarnaast is het een mooi middel om uzelf te presenteren aan de doelgroep.

Een flyer is daarentegen een goed instrument om campagnematig in te zetten. Het zijn meestal a5-formaat blaadjes met een korte boodschap. Het voordeel van een flyer is dat men niets open hoeft te vouwen en dus de boodschap meteen kan zien. Wel is van belang dat de boodschap duidelijk en interessant gebracht wordt. Want men besteedt meestal niet veel tijd aan het bekijken van een flyer. Daarom moet een flyer gelijk opvallen, dit kan bijvoorbeeld door design.

Een folder heeft al een hogere waarde voor de ontvanger, daarnaast is er meer ruimte om een boodschap over te brengen. Een folder is goed om een zorgproduct of -dienst uit te lichten of iets over uw bedrijf te vertellen.

Een brochure is een communicatiemiddel die vaak bewaard wordt. Deze kan gebruikt worden om meer informatie over de organisatie te geven en daarnaast de diensten uit te lichten.

Wat gaat u als communicatiemiddel inzetten? Een flyer, brochure, een folder of misschien wel een combinatie? Wij helpen u graag!

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze grafisch vormgevers hebben jarenlange ervaring met ontwikkelen van drukwerk voor zorginstellingen. Wij kunnen het complete pakket aanbieden, zowel de teksten als het beeldmateriaal. Wij vinden het leuk om u te informeren u over het juiste communicatiemiddel dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. Ook luisteren wij graag naar uw wensen en zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt. Bel ons vandaag nog!