E-MAIL NIEUWSBRIEF

Bent u al begonnen met het e-mailen van uw klant? Regelmatig een e-mail nieuwsbrief sturen naar uw relaties leidt tot meer naamsbekendheid, meer betrokkenheid en u blijft gemakkelijker top-of-mind. Juist door de constante aanwezigheid van uw organisatienaam zal de emailnieuwsbrief direct of indirect resultaten opleveren. Dit maakt het ook een perfect middel om in te zetten in de communicatiemix. De e-mail wordt in uw huisstijl, geheel naar uw smaak en na toestemming van u verzonden en bevat de informatie die door de ontvanger wordt gewaardeerd.

Behalve voor zakelijke relaties kan de nieuwsbrief ook goed ingezet worden voor familie van de zorgconsument. Hoewel de meeste familieleden bij de zorgconsument zullen langskomen, is het toch prettig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de zorginstelling. Misschien is dit namelijk niet het meest interessante voor de zorgconsument om over te praten. Een nieuwsbrief kan daarnaast ook meehelpen aan het beeld over uw organisatie, uw imago. Wanneer de familie van de zorgconsument dit een prettige manier vindt, zal dit verder gecommuniceerd worden. Wat voor reclame is beter dan ouderwetse mond-tot-mond reclame?

Reclamebureau Zorg kan u ondersteunen bij het maken van de planning, het schrijven van relevante content, de grafische opmaak en het verzenden van de nieuwsbrief. Tevens bieden wij complete strategieën aan over de inzet van dergelijke middelen. Wij weten wanneer e-mailnieuwsbrieven het best verstuurd kunnen worden om zoveel mogelijk gelezen te worden.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze reclamebureauspecialisten en designers hebben jarenlange ervaring met ontwikkelen van e-mailcampagnes voor zorginstellingen. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!