GEVELBELETTERING

Bent u zichtbaar vanaf de weg? Een goede gevelbelettering of gevelsigning is extra reclame voor uw organisatie. In combinatie met de juiste bewegwijzering, zowel binnen het pand als daarbuiten helpt u uw bezoekers snel hun bestemming te vinden. Een bijkomend voordeel is dat gevelbelettering een duurzame investering is. Een doek erover (en bij lichtreclame het vervangen van lampjes) is het enige onderhoud wat u hoeft te plegen.

Aantrekkelijke gevelreclame zorgt daarnaast ook voor een uitstekende presentatie van uw bedrijf. Het geeft een warm welkom op het moment dat men uw organisatie binnen wil stappen. Gevelbelettering kan op verschillende manieren worden toegepast van eenvoudig reclamebord tot spectaculaire lichtreclame en alles daartussenin.

Bewegwijzering is erg belangrijk in zorginstellingen. Voor veel mensen heeft bordjes volgen een minder hoge drempelwaarde dan aan de receptioniste vragen waar ze heen moeten. De juiste bewegwijzering kan daarnaast ook een mooie toevoeging zijn aan uw interieur.

Reclamebureau Zorg ontwerpt opvallende gevelbeletteringen en bewegwijzeringen welke passen bij uw huisstijl en bij uw omgeving. Bij het ontwerpproces nemen wij al uw wensen mee. Daarnaast adviseren wij u graag over het gebruik van verschillende materialen die u kunt gebruiken voor uw gevelreclame of bewegwijzeringen. Want ook het materiaalgebruik moet natuurlijk bij uw huisstijl en positionering passen!

Waarom Reclamebureau Zorg?
Met Reclamebureau Zorg bent u er zeker van dat uw gevelbelettering en bewegwijzering er origineel uitziet en opvalt. Onze designer is erg creatief en houdt van uitdagingen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om uw huisstijl te hanteren, zodat uw gevelreclame precies bij uw bedrijf past. Graag gaan wij met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Met onze hulp weet uw klant u beter te vinden. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!