HUISSTIJL

Versterkt uw huisstijl uw imago? Iedereen die ook maar iets met de organisatie te maken heeft, of uw organisatie tegenkomt, zal uw huisstijl opmerken. Uw huisstijl roept een gevoel op. Uw doelgroep moet een positief gevoel hebben wanneer ze uw huisstijl opmerken. Daarom is het ook zo belangrijk om een goede huisstijl te hanteren en consequent door te voeren. Als uw huisstijl bijvoorbeeld op uw briefpapier een geheel andere sfeer oproept dan wanneer men uw zorginstelling inloopt, krijgt men het gevoel van gebrek aan kwaliteit. Als uw huisstijl goed afgestemd is en uw personeel zich ook naar de sfeer van de huisstijl gedraagt, krijgt men al sneller een positief gevoel over uw instelling en zal de verwachting van kwaliteit van zorg ook hoger zijn.

De huisstijl die het beste bij uw organisatie past, is afgestemd op uw positionering. Uw positionering is de associatie die in het hoofd van de zorgconsument opkomt wanneer deze aan uw organisatie denkt. Een huisstijl versterkt deze associatie.

Hoe prettig zou het zijn als u straks uw eigen huisstijlhandboek in handen heeft. Een handboek vol met informatie over uw huisstijl zoals font, kleurgebruik, opmaakregeling. Zo hoeft u geen enkele afdeling meer iets uit te leggen. Consistentie is toch ook wat u als organisatie belangrijk vindt?

Waarom Reclamebureau Zorg?
Wij hebben veel creatieve mensen in huis die graag met u om tafel zouden gaan om uitvoerig te bespreken wat het best bij uw organisatie past. Hierbij houden we rekening met het gewenste imago, wat de organisatie uit wil stralen en wat voor strategie leidend is. Wij luisteren graag naar u en denken met u mee. Tijdens de ontwikkeling zal er veel contact met u zijn. We starten met een brainstorm, daarnaast ontwikkelen wij twee concepten die ver uit elkaar liggen en met het concept dat gekozen wordt gaan wij verder aan het werk. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als u dat bent! Bel ons vandaag nog voor een afspraak!