Introductie Reclamebureau Zorg

Specialisten in Reclame voor de Zorg.

Waarom werken met specialisten? Waarom werkt u met specialisten? De definitie van een specialist is, kort door de bocht, iemand die heel veel weet van heel weinig. Ook bij ons is zo. Wij weten heel veel van Reclame voor de Zorg. ‘Is dat een apart specialisme’ zult u denken. Nou nee, geen enkel reclamebureau is gespecialiseerd in de zorg. Reclamebureau Zorg is dat wel, als enige reclamebureau uitsluitend voor de zorg in Nederland!

Allemaal mooi en aardig maar u werkt al met een reclamebureau en dat gaat naar wens. Maar is dat ook zo? Kent uw huidige bureau echt uw markt, zoals wij die kennen? Uw uitdagingen, uw vele stakeholders? Of maken ze vooral een schitterend plaatje? Dat kunnen wij ook, maar wij doen meer. Door onze kennis van de zorg, dagen wij u uit, hoe kunnen we het best communiceren met de doelgroep? Door welke beelden en teksten wordt uw doelgroep geraakt? Samen sparren en dan het beste eruit halen, dat kenmerkt ons. ‘Ja ja, dat doen andere bureaus ook’ zult u zeggen. Ons team bestaat uit mensen die uit de zorg komen, zelf aan het bed gestaan hebben. Uitsluitend voor of in de zorg gewerkt hebben. Door deze combinatie van mensen hoeft u niet zo veel meer uit te leggen, wij weten wat er speelt. In combinatie met onze kennis van vormgeving en conceptontwikkeling kunnen wij snel en efficiënt werken. Dat is fijn voor u.

Reclamebureau Zorg werkt uitsluitend voor partijen die in de zorg werkzaam zijn of de zorg als doelgroep zien. Dit geeft ons insights van beide kanten. Deze delen we natuurlijk met u. De zorgconsument komt centraal te staan, zowel voor de zorgverlener als de toeleverancier van de zorg. U heeft allen dezelfde klant. Wij verbinden dit met elkaar.

Wij zeggen dat we efficiënt werken en dat we daarmee dus kosten kunnen besparen op uw budget. Of u kunt meer doen met uw budget. Die keuze is aan u. Maak kennis met onze werkwijze en tarieven. Vergelijk ons met uw huidige leverancier en doe de kosten check, vraag een offerte aan en u ziet wat wij bedoelen met kostenefficiënt.

Wij werken met specialisten, u ook!