ONLINE ADVERTENTIES

Wie herkent ze niet, de advertenties in Google, aan de rechterzijde van Facebook en op verschillende websites? Misschien irriteert u zich er wel aan of denkt u: Wat leuk! Die schoenen wilde ik nog hebben! Hoewel men zich soms aan advertenties irriteert, hebben advertenties een belangrijke functie. Zij zorgen ervoor dat uw naam nog een keer wordt geplaatst.

Adverteren op internet is niet meer weg te denken. Dit komt onder andere omdat er diverse voordelen aan online adverteren vastzitten. De resultaten van uw online campagne zijn namelijk gemakkelijk te meten. Internet slaat namelijk alles wat de gebruiker op internet doet op. U krijgt bijvoorbeeld inzicht in het aantal keer dat uw advertentie wordt vertoond, hoeveel bezoekers er doorklikken op de advertentie, wat de gebruiker vervolgens op uw website doet, op wat voor zoekwoorden geïnteresseerden zoeken en welke advertentie echt het beste werkt.

Daarnaast is het adverteren op het internet doelgericht. Het is veel gemakkelijker om op internet je doelgroep in te stellen. Met behulp van onder andere Adwords komt de inhoud van de website overeen met de doelgroep die de adverteerder in gedachten had. Dit maakt ook dat online adverteren voordeliger is dan offline adverteren. U hoeft niet meer voor niet geïnteresseerden te betalen.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze online marketingspecialisten weten niet alleen veel van online marketing, zij vinden het ook leuk om in de wereld van online marketing te duiken. Zij vinden het werken met statistieken geweldig en kunnen de online advertentie campagne elk moment optimaliseren (wat overigens bij offline campagnes onmogelijk is). Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!