SOCIALE MEDIA ONDERSTEUNING EN SEO

Bent u al actief op social media? Alle uw doelgroepen zijn in ieder geval wel actief op social media. Het voordeel van sociale media is dat de drempel tot contact laag is. Hoe makkelijk is het namelijk om een vraag te stellen of op uw bericht te reageren vanachter een scherm. Ook is social media een goed medium om uw doelgroep op de hoogte te houden van evenementen binnen uw organisatie.

De consument van vandaag oriënteert zich eerst via Google, social media en zijn netwerk voordat zij überhaupt contact met u hebben gehad. Het is dus belangrijk dat u goed vindbaar bent, er een extra contactmoment plaats kan vinden en dat u gevonden kan worden op de voor u belangrijke waarden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) omvat een geheel aan activiteiten om webpagina’s hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Zoekmachineoptimalisatie is versterkend voor zoekmachine adverteren, hier betaal je namelijk niet per klik of per dag voor. Voor het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines zoals Google, analyseert Reclamebureau Zorg uw website. Wij kijken onder andere naar trefwoordanalyse, externe backlinks en de optimalisatie van OnPage-/OnSite-factoren.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze online marketingexperts weten niet alleen veel van online marketing, zij vinden het ook leuk om in de wereld van online marketing te duiken. Wij blijven ons verdiepen in de wereld van de online marketing. Een wereld die zich blijft ontwikkelen. Ook Reclamebureau Zorg blijft zich ontwikkelen, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op social media en zoekmachineoptimalisatie. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden voor uw organisatie met u te bespreken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!