VLAGGEN & BANNERS

Maakt u al gebruik van verschillende soorten vlaggen en banners die helpen op te vallen op een beurs, langs de weg of in een presentatieruimte? Door vlaggen en/of banners te plaatsen vergroot u uw herkenbaarheid en naamsbekendheid. Bent u er klaar voor om uw naamsbekendheid te vergroten?

Vlaggen kunnen geleverd worden in verschillende formaten en stijlen, zoals staande vlaggen, gevelstol vlaggen, kioskvlaggen of beachvlaggen.

Bij ‘banners’ kunt u denken aan roll-up banners, spandoeken, straatborden, beursbanners en zeildoeken. Alle producten kunnen in verschillende manieren besteld worden.

Reclamebureau Zorg ontwerpt uw vlag of banner naar het formaat dat u wenst. Daarnaast wordt er rekening gehouden met uw huisstijl in het ontwerp. Na het brainstormgesprek dat we met u hebben, maken wij verschillende schetsen van uw toekomstige vlag of banner. Dit kan een vlag of banner zijn met een bepaalde boodschap of een uiting van uw huisstijl. Ook nemen we het doel van de vlag of banner mee in de verschillende schetsen. U geeft vervolgens feedback op de vlag of de banner, welke wij verwerken. Pas als u helemaal tevreden bent met het resultaat leveren wij de vlag of banner naar uw wens op.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Met Reclamebureau Zorg bent u er zeker van dat uw vlaggen en/of banners er origineel uitzien en opvallen in de omgeving waar u de vlag of banner voor wilt gebruiken. Onze designer is erg creatief en kwaliteit staat voor haar voorop. Onze communicatiespecialist kijken daarnaast met haar mee, zodat het doel van de vlag of banner behaald wordt. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om uw huisstijl te hanteren, zodat uw vlaggen en/of banners precies bij uw bedrijf passen. Graag gaan wij met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!