WEBSITE ONTWERP EN BOUW

Bent u online makkelijk vindbaar? Google is niet meer weg te denken. De meeste zorgconsumenten oriënteren zich op het internet en bekijken verschillende zorginstellingen voordat de zorgconsument ze gaat bezoeken. De website van de zorginstelling is dus de eerste ontmoetingsplaats tussen u en de zorgconsument. Wanneer uw website niet op de zorgconsument ingesteld is of als u zelfs helemaal niet goed vindbaar bent, is er kans dat u overgeslagen wordt. Een gemiste kans.

Werkwijze
Eerst zullen wij een afspraak met u maken om met u om tafel te gaan voor een brainstorm en te luisteren naar uw wensen voor de website. Wat vindt u belangrijk? Daarna gaan wij aan de slag en maken een functioneel ontwerp en een visueel ontwerp van de website in de stijl van uw zorginstelling. U heeft hier de mogelijkheid om beeldmateriaal en teksten zelf aan te leveren of u kunt zich volledig laten ontzorgen. Wij hebben de kennis in huis om uw website optimaal te laten draaien. De website wordt seo-vriendelijk ingedeeld, wat helpt bij de vindbaarheid in Google. Daarnaast zal het design responsive zijn. Dit betekent dat de vormgeving van de website zich aanpast aan de afmetingen van het scherm. Uw website zal er zowel op desktop, mobiel als op de tablet prachtig uit komen te zien. Na de schetsfase beginnen wij met bouwen en ook hier zullen verschillende contactmomenten plaatsvinden, zodat u goed op de hoogte bent van de vooruitgang die wij boeken. Tussendoor is er altijd de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Tenslotte wordt de website compleet afgeleverd, klaar voor gebruik. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Zodra de website gebouwd is en u toch nog een probleem ondervindt, zijn wij altijd bereikbaar voor ondersteuning. Het is zelfs mogelijk om het updaten van de website uit handen te geven.

Waarom Reclamebureau Zorg?
Onze communicatiespecialist en designers hebben jarenlange ervaring met ontwikkelen van websites voor zorginstellingen. Wij kunnen, behalve het bouwen, het complete pakket aanbieden, zowel de teksten als het beeldmateriaal. Graag informeren wij u in een gesprek over de mogelijkheden die Reclamebureau Zorg u biedt op het gebied van webdesign en websitebuilding. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!